Champian Fulton

Jazz Pianist and Vocalist

Back to All Events

Jazz Aprop (Terrassa Spain)

image1.jpeg

Nascuda a Oklahoma, Champian Fulton és sense cap mena de dubte una pianista de jazz i vocalista de referència internacional. Va créixer escoltant música i tant la seva mare com el seu pare, Stephen Fulton, trompetista i docent, van reconèixer en ella i des de ben petita el seu interès per la música. Aquesta jove d'Oklahoma captiva audiències en els millors clubs de jazz de Nova York i en sales de concerts per tot el món. Amb prou feines trenta anys, ja compta amb cinc discos. Reconeguda com a "incipient estrella del jazz" per la revista Downbeat al 2013 i 2014. És considerada per The New York Times una jove i encantadora capdavantera de la tradició del Jazz.

Champian Fulton veu i piano Toni Solà saxo tenor
Ignasi González contrabaix Joris Dudli bateria

Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany
 Avinguda d’Àngel Sallent, 55 (antiga Bòbila Almirall)

Earlier Event: February 24
Vocal Masterclass (Vancouver BC)
Later Event: March 2
Sunset Jazz Club (Girona Spain)