Champian Fulton

Jazz Pianist and Vocalist

Back to All Events

Jazzhus Montmarte (Copenhagen)

  • Jazzhus Montmarte (map)

CHAMPIAN FULTON (Vocal/Piano / US)

SILAS SOMOGYI (Bass / UK)

STEPHEN KEOGH (Drums/Perc / IE)

Den amerikanske pianist og sangerinde Champian Fulton var omringet af jazz allerede fra barnsben, og hun havde sin professionelle debut ved trompetisten Clark Terrys fødselsdagsfest! Hun dykker ned i den amerikanske sangskat og giver sine egne, dybt personlige, stærkt charmerende og dybt professionelle versioner af de elskede sange. At Champian Fulton også er en medrivende performer gør enhver koncert med hende til en dejlig og berigende oplevelse.


Read more at http://www.jazzhusmontmartre.dk/concert.907

Earlier Event: March 12
Duc des Lombards (Paris, France)
Later Event: March 16
Jazzhus Montmarte (Copenhagen)